البسكويت الفرنساوي

البسكوت #الفرنساوي أو ما يعرف بـ #كيس الحلواني
المكونات من غير اختراعات 😉
١ كيلوً دقيق
٦٠٠جرام زبده ممكن نقلل ٥٠جرام
٥بيضه كامله
٤٠٠جرام سكر
٢٠٠جرام لبن
معلقة فانيليا صغيره
ربع كوب جوز الهند
معلقة برتقال بودره او ريحه برتقال
١كيس باودر

الطريقه
نضرب السكر في الزبده لغاية ما تبقي كريمه
ننزل البيض واحده واحده واحنا بنضرب وننزل معاه الفانيليا والبرتقال وجوز الهند ونضرب كويس
وبعد كدا نضيف اللبن ونضرب تاني لغاية ما تبقي كريمه
معانا كيلو الدقيق وكيس الباودر نقلبهم في بعض كويس وننزل الدقيق واحده واحده ونعجن ممكن ما نحتاجش الكيلو كله لو العجينه بيقيت في القوام اللي احنا عايزينه المهم انها تمشي في الكيس وتنزل من البلبله واحنا بنصب
نخلص شغل ونرفع الحراره علي ١٨٠
وندخل والحرارة عاليه
في اختراعات كتير في البسكوت دا بس دا الأفضل
اي سؤال تحت امركم

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقه عمل الكريب بيتزا